Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


Susana Raya (SP) és Cornelio Tutu Band
jazz
2007-05-23


Susana Raya első zenei lépéseit, a klasszikus gitáriskola elsőrangú mestereitől - Leo Brouwer, Robert Ramsley, Afonso Pais – sajátította el, majd fokozatosan lépett tovább az improvizációs megformálású előadásmód felé. A nemzetközi jazz-életbe a Qu Jazz nevű formáció révén került ahol a gitár mellett, megmutathatta zeneszerzői és páratlan szépségű improvizációs énektudását is.

Nem sokáig késtek a nemzetközi díjak sem. Különösen a 2006-os esztendő bővelkedett sikerekben, amikor is első díjat nyert a fiatal énekesek kategóriájában az észtországi Tallinban, második lett a hasonló kiírású finn mustrán, majd az olaszországi "International Massimo Urbani Award" döntőseként ünnepelték Európa-szerte. Ezek után mindenki megelégedésére meghívást kapott a Pori Jazz Fesztiválra.
Első magyarországi bemutatkozása alkalmából a Cornelio Tutu Band kíséri. Tutu az egyik legjobb hazai jazzgitáros, zenekarát már nemzetközi szinten jegyzik. A csapat nagy sikerrel szerepelt nemrég a 2007-es Calcuttai Jazz Fesztiválon, a közeljövőben pedig az USA-ba és Spanyolországba készülnek.
Susana Raya – ének, gitár
Cornelio Tutu - gitár
Oláh Zoltán – zongora
Csomos Ferenc – dobok
Oláh Péter – basszusgitár

www.susanarayajazz.com

Kezdés: 20.00
Belépo: 1000 Ft
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: