Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


IBUSZOZUNK
felhívás
2018-02-15

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kiállítást szervez a 115 éves IBUSZ történetéről. A 2018 februárjában megnyíló tárlat sikeres megvalósításához ön is hozzájárulhat!

Bár a cég működési köre nagyon tág volt, a vállalat neve évtizedeken keresztül mégis a turizmussal és az idegenforgalommal jelentett egyet.  A kiállításban szeretnénk személyes élményeket és tárgyakat is bemutatni, amelyeket önöktől várunk! Hogy mi lehet érdekes? 

Egy szép vagy éppen különlegessé vált élmény egy IBUSZ által szervezett útról, egy ibuszos kirándulásról hazahozott szuvenír, amelyhez fűződő történet, úgy gondolja, hogy mások számára is érdekes, tanulságos vagy kedves lehet. Ha esetleg az IBUSZ érdekeltségében dolgozott, és őriz pár relikviát a munkahelyéről, azt is szívesen befogadjuk. Célunk, hogy minél több oldalról vizsgáljuk meg a cég történetét, és mutassuk be annak meghatározó szerepét. A tárgyaitól nem kell megválnia, azokról másolatokat készítünk, vagy a kiállítás végeztével visszaszolgáltatjuk azokat, emlékeit írásban lejegyezzük.

 

Jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várjuk:

Maczó Balázs
e-mail: maczo.balazs.mkvm@gmail.com
telefon: +36 70 313 1723

 

 

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: