Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


Új helyszínünkön, Óbudán, a Krúdy Gyula egykori lakóházában kialakított Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban az alábbi terek vehetők igénybe terembérlésre:

Színházterem:

Színpaddal, ültetve kb. 70 fő befogadására képes. Szükség esetén profi hang- és fénytechnikát tudunk biztosítani felár ellenében! Konferenciákhoz, könyvbemutatóhoz és egyéb rendezvényekhez ideális helyszín!

 

  

 

Krúdy-udvar:

Hangulatos, fedett udvarunk cateringre, állófogadásra és különböző rendezvényekre egyaránt alkalmas. Ülve (moziszerűen) kb. 60, állófogadás esetén kb. 100 fő tud kényelmesen elhelyezkedni benne.

  

 

Foglalkoztató:

Különböző foglalkozások, szakmai beszélgetések és tréningek megtartására alkalmas tér, mely egy korszerű konyhai pulttal is el van látva. Elrendezéstől függően 40-70 fő befogadására képes.

  

 

 

Dobos-terem:

Múzeumunk legújabb tere cateringre, állófogadásra és különböző rendezvényekre egyaránt alkalmas. Ülve (moziszerűen) kb. 70, állófogadás esetén kb. 100-120 fő tud kényelmesen elhelyezkedni benne.

 

 

                                

Köszönjük érdeklődését! A terembérléseknél egyéni igényeket is figyelembe veszünk! A részletekért és árajánlatért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 1 375 6249

E-mail: mkvm@iif.hu
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: