Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


Téli Játékfesztivál
program
2017-12-03

2017. december 3., vasárnap, 10.00-18.00

A nagy sikerre való tekintettel ismét egész napos játékfesztivált rendez a homoludens.hu Egyesület és az MKVM! Társasozz a Mikulás Tanoncokkal! Gyerekjátékokkal és felnőtt társasjátékokkal várunk minden játszani vágyó gyereket és felnőttet, kicsit és nagyot egyaránt!

Több mint 50 féle, köztük nemzetközi- és magyar játékdíjas játékok: izgalmas, különleges stratégiai-, logikai-, nyelvi- és kvízjátékok, gyerekeknek készségfejlesztő és építőjátékok is kipróbálhatók a nap folyamán. Játékmesterek segítik az asztaloknál a szabályok gyors elsajátítását. Aki játszik, nyerhet is: kétszer tartunk ajándéksorsolást! Egy kis gyakorlás után máris indulhatnak a versenyek: lesz a remek Bioblo építőjáték, melynél csak a fantáziádra van bízva, mit  építesz, Vigyáz(z)6! és Zsugazsák kártyajátékok, valamint papírrepülő reptetés. Ha nem csak játszanál, kézműves játékokat is készíthetsz, vagy papírhajtogatást is tanulhatsz! Akár hozod barátaidat, családodat, akár itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk abban, hogy jó hangulatban telnek majd az órák.

Ha megtetszett a sok-sok játék és a vidám hangulat, várunk legközelebb november 22-én és december 6-án, 17-20 óra között, a  múzeum társasjáték klubjában is! Információ: www.mkvm.hu

 

A programokon múzeumi belépő váltásával lehet részt venni. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés.

 

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: